Fallout 76’da Phil Spencer’ı hedef alan oyuncu işin şahsi olmadığını söylüyor

Microsoft Gaming‘in CEO’su Phil Spencer, Fallout 76‘da geçen hafta kendi kamp alanı nükleer saldırıya uğradı. Saldırının arkasında gerçek bir düşmanlık yoktu. Oyun kullanıcısı real1090jake, Kotaku’ya yaptığı açıklamada, Spencer ile bir dövüş yapmayı uzun süredir planladığını ve bu yüzden kampını hedef aldığını belirtti. Spencer, son zamanlarda yaşanan kitlesel işten çıkarmalar, Xbox oyunlarının özel yayın haklarındaki değişiklikler ve Xbox bünyesindeki stüdyoların kapatılması gibi konular nedeniyle eleştirilere maruz kalmıştı. Ancak real1090jake, kampın nükleer saldırıya uğramasının bu olaylarla bir ilgisi olmadığını vurguladı. Oyuncu, oyunun ana görevini tamamladıktan sonra yeni bir meydan okuma arayışında olduğunu ve bu nedenle Xbox şefinin kampını hedef aldığını söyledi.

Çarşamba gecesi bir başka oyuncu, Spencer’ın kampının oyun içi haritadan görülen bir ekran görüntüsünü tweetledi ve etrafını saran büyük kırmızı çemberle yerinin yeni nükleer saldırıya uğradığına dikkat çekti. real1090jake ise “Suçlu benim,” diyerek yanıt verdi ve yanmış kampın etrafında dolaştığı bir video klibi ile Spencer’ın Power Armor giymiş karakteriyle etkileşimde bulunduğu bir ekran görüntüsünü paylaştı. Spencer, P3 kullanıcı adıyla biliniyor ve Xbox oyunlarına oldukça fazla zaman ayırıyor.

Fallout 76’da Phil Spencer’ı hedef alan oyuncu işin şahsi olmadığını söylüyor

Öte yandan “Fallout” dizisi, popüler video oyunu serisi “Fallout“tan uyarlanmış bir televizyon dizisi olacak. Seri, nükleer bir felaket sonrası distopik bir Amerika’yı konu alacak. Oyuncular, hayatta kalmak ve yeni dünyanın zorluklarıyla başa çıkmak için çeşitli maceralara atılacak. Dizi, oyunun ikonik unsurlarını koruyarak, kıyamet sonrası yaşamı, karmaşık karakter ilişkilerini ve ahlaki kararları ekrana taşıyacak.

Amazon Prime Video tarafından yayınlanan bu dizi, oyun serisinin geniş hayran kitlesi tarafından büyük bir merakla bekleniyordu. “Fallout” dizisinin ilk sezonu, izleyicilere serinin bilinen dünyasını daha da derinlemesine keşfetme fırsatı sunarken, ikinci sezonun seriyi “New Vegas” gibi yeni bölgelere taşıması bekleniyor. Dizide, zengin hikâye anlatımı ve görsel efektler ön planda tutuluyor, böylece izleyicilere hem tanıdık hem de yenilikçi bir deneyim sunuluyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx