Mutlaka denemeniz gereken 6 ChatGPT özelliği

Yapay Zeka Dünyasının Yeni Fenomeni ChatGPT ile Tanışın

Yapay zeka dünyasının dikkat çeken ismi ChatGPT, artık metin tabanlı etkileşimlerin ötesine geçiyor ve bir dizi yenilikçi özellikle donatılıyor.

ChatGPT sayesinde görüntü oluşturma ve analizi, gerçek zamanlı web taraması, sesli etkileşim ve kişiselleştirilmiş yapay zeka deneyimleri gibi geniş bir yelpazede yetenekler sunulmaktadır.

İşte ChatGPT’nin sunduğu altı önemli özellik:

  • ÖZGÜN GÖRSELLER ÜRETİN: ChatGPT artık metin tabanlı olmanın ötesine geçerek, kullanıcıların talepleri doğrultusunda özgün görseller oluşturabilmektedir. Sanat eserlerinden logolara kadar geniş bir yelpazede benzersiz illüstrasyonlar ortaya çıkarmak mümkündür.
  • WEB TARAMA VE SESLİ ETKİLEŞİM: ChatGPT’nin web tarama özelliği sayesinde, en güncel bilgilere hızlı ve kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz. Ayrıca, ses modu özelliğiyle yazı yazmadan yapay zeka asistanıyla etkileşime geçebilirsiniz.
  • ÖZEL GPT’LER VE MANTIĞIN İZİNİ SÜRME: ChatGPT, belirli görevler için özelleştirilmiş yapay zeka asistanları oluşturmanıza imkan tanır. Ayrıca, “Mantık” özelliğiyle yapay zekânın karar süreçlerini daha şeffaf bir şekilde görebilirsiniz.
  • BELLEK ÖZELLİĞİ İLE KİŞİSELLEŞTİRİLMİŞ ETKİLEŞİM: ChatGPT’nin akıllı bellek özelliği, tüm sohbetlerinizdeki önemli detayları hatırlar ve size daha kişiselleştirilmiş bir deneyim sunar.

Related Posts

Türkiye Sujeti ve Flyboard Türkiye Motosurf Şampiyonası Bodrum’da yapılacak

Türkiye Sujeti ve Flyboard Türkiye Motosurf Şampiyonası yarın Muğla’nın Bodrum ilçesinde başlayacak.

Türkiye’nin sosyal medya tablosu: O uygulama 58.4 milyon kişi ile zirvede

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türkiye’deki internet ve sosyal medya kullanımına dair çarpıcı verileri paylaştı. “Dijital 2025 Türkiye Raporu”na dayandırdığı açıklamasında, sosyal medya kullanıcı sayısının 58,5 milyona yükseldiğini belirtti.

Apple Watch satışları her yıl düşüyor

Apple’ın uzun yıllar başarılı satışlarla andığı Apple Watch’lar artık eskisi kadar satmıyor.

Gemini yapay zeka uygulaması sonunda tablete geldi

Google, sonunda beklenen uygulamayı iPad platformuna çıkardı. Üstelik bir telefon uygulamasının klonu değil, tamamen tablet için tasarlanmış ve optimize edilmiş.

Neuralink’in beyin çipi takılan ALS hastası video hazırladı

Neuralink’in konuşamayan ilk hastası, beyin çipi sayesinde tek bir tuşa basmadan bir YouTube videosu hazırladı.

AI Günlükleri: yapay zeka dünyasında bu hafta (4 Mayıs 2025)

Son dönemde gündelik hayatta çok daha yaygın biçimde kullanılmaya başlanan yapay zeka teknolojileri hızla gelişmeye devam ediyor. Neredeyse her gün bu alanda dikkat çekici bir gelişme yaşanırken, önemli eşikler de bir bir aşılıyor. “AI Günlükleri …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir